Rreth SHBA

OUR

TË KOMPANISË

Aftësitë tona & Expertise

E themeluar në vitin 2011 , JINSHANMEN Teknologjia Co, Ltd (në tekstin e mëtejmë JSM) është e vendosur në nr 795, Nanming Road, Shuige Industrial Park, Liandu Qarkut, Lishui City, me kapital të regjistruar prej 100 Millon, duke mbuluar një sipërfaqe prej 140.000 metër katror dhe ka më shumë se 500 punonjës. JSM ka më shumë se 20 patenta, me një vlerë totale e aseteve prej më shumë se 500 milion RMB.
JSM kryesisht prodhon vaj-zhytur energjisë transformator, transformator të energjisë thatë, pandezshëm thatë lloji transformator, pandezshëm minierave nënstacionin celular, lartë dhe të ulët switchgear tension dhe pajisje të tjera transmetimit dhe shpërndarjes. Kapaciteti vjetor i prodhimit mund të arrijë 6 milion kVA, kapacitet maksimal deri në 31.5 milionë KVA. Produktet janë përdorur gjerësisht në energji elektrike, hekurudhor, miniera dhe fusha të tjera.
JSM është një ndërmarrje e brendshme të prodhimit transformator i cili integron të teknologjisë së lartë dhe të re në shtëpi dhe jashtë vendit. Kompania ka pajisje të përparuara të prodhimit, forca e fortë teknike. Produktet e saj kanë kaluar ISO9001: 2008 ndërkombëtar çertifikimit të cilësisë dhe të produkteve elektrike mbikëqyrjen e cilësisë kombëtare dhe inspektimit për të arritur në IEC dhe standarde kombëtare, duke marrë produktin licencën e prodhimit, shenjë kombëtare të sigurisë, certifikatën shpërthim-provë dhe certifikata të tjera relevante përkatëse.

vendos
+
patentë
+
punonjësit
+

certifikatë

certifikatë (2)
certifikatë (3)
certifikatë (1)