Sherbime

Qindra konsumatorë të kënaqur

 • Vaj zhytur Power Transformer

  Vaj zhytur Power Transformer

  Professinal By Concertration
 • Liner Guide

  Liner Guide

  First-Classe Quality: ndërkëmbyeshmërisë, High Positioning Saktësi, Katër Direction barabartë Load kapaciteteve, High ngurtësi, ngarkesë të lartë, High Precision, Smoothness, të ulët të zhurmës, struktura kompakte, Easy Installation, me aftësinë automatike të vetë-përafrimin
 • Dry Lloji Power Transformer

  Dry Lloji Power Transformer

  Professinal By Concertration
 • Liner Guide

  Liner Guide

  First-Classe Quality: ndërkëmbyeshmërisë, High Positioning Saktësi, Katër Direction barabartë Load kapaciteteve, High ngurtësi, ngarkesë të lartë, High Precision, Smoothness, të ulët të zhurmës, struktura kompakte, Easy Installation, me aftësinë automatike të vetë-përafrimin

Rreth nesh

Tekst për kompaninë tonë

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
538999e2

Punuar që nga viti 2011

E themeluar në vitin 2011, JINSHANMEN Teknologjia Co, Ltd (në tekstin e mëtejmë JSM) është e vendosur në nr 795, Nanming Road, Shuige Industrial Park, Liandu Qarkut, Lishui City, me kapital të regjistruar 100millon, duke mbuluar një sipërfaqe prej 208 mu dhe ka më shumë se 500 punonjës.

JSM ka më shumë se 20 patenta, me një vlerë totale e aseteve prej më shumë se 500 milionë juan. Kjo është një ndërmarrje e brendshme të prodhimit transformator i cili integron të teknologjisë së lartë dhe të re në shtëpi dhe jashtë vendit. Kompania ka pajisje të përparuara të prodhimit, forca e fortë teknike. Produktet e saj kanë kaluar ISO9001: 2008 ndërkombëtar çertifikimit të cilësisë dhe të produkteve elektrike mbikëqyrjen e cilësisë kombëtare dhe inspektimit për të arritur në IEC dhe standarde kombëtare, duke marrë produktin licencën e prodhimit, shenjë kombëtare të sigurisë, certifikatën shpërthim-provë dhe certifikata të tjera relevante përkatëse.

JSM ka më shumë se 20 patenta

me një vlerë totale e aseteve prej më shumë se 500 milion RMB.

_REN9775